Emre Çamalan'ın Kişisel Güncesi

Ben, sen sen olduğun için, benim!

Nokta .

Zamanla olan tanışıklığımız 25 yılı bitirdi, artık sıkıldık birbirimizden diye düşünüyorum. Zamanı gördüğümde , hissettiğimde yada kendini bir şekilde farkettirdiğinde hiç görmemiş hissetmemiş gibi yapmayı tercih ediyorum. Oysa bana tepkisiz kalamıyor kendini göstermese hissettiriyor. Artık hiç tahammülümüz kalmamışken o bana nokta gibi davranıyor.
Bende duruma alışmanın ötesine geçip artık dalgaya bile vuruyorum.
– Doktor : yaşama alerjin var çoçuğum
– ben: hmm napmalı peki doktor amca
– Doktor: valla bilmiyorum ya fazla yaşama istersen sen, madem dokunuyor…
– ben: evet ya ben en iyisi bana dokunan şeylere fazla bulaşmayım, yaşamayı abartmayım…

aaaah neyse işte geçirdiğim süreçlerde bir sürü anı topladım hepsini yazmaya üşenip birçoğunu buraya da yazmadım aslında. Korktum , çekindim birisi okurda yazar çoçuğun içinden bunlar mı geçiyormuş aa ne garip der diye paylaşmadım kimseyle yine saklı gizli duygularımı paylaşmadan birşeyler karalıyorum. Sadece sitede bana bu anı hatırlatan birkaç kelime topluluğu olsun istediğim için olsa gerek bu kelimeleri yan yana getiriyorum..

Sahiden bu yazıyı ilerde dönüp okuyabilecekmiydim bunuda bilmiyorum ne garip değil mi. Geleceğe dair hiçbir fikrimin olmayışıyla gelen bir belirsizlik.. Belirsizlik demişken sanki ilk girişte eksik bıraktım birşeyleri sanki anlatmak istediğimi vurgulayamadım gibi geldi. Neyse aman ben tekrar olurda okursam kesin hatırlarım diyip hatırlayamadığım birçok yazının yanına bunuda ekleyim gitsin işte..

Nokta Olmak demişken, neydi ya nokta nerelerde kullanıyorduk ki biz bu noktayı diye düşünüp duruyorum. Evet ya küçücük bir siyahlık gibi dursada onun bir adı var Nokta. Şöyle bir bakınca çokda asil duruyor ama herşeyde sondan o geliyor. Aslında cümle içinde kullandığım yerlerede bakınca bir cümleyi sonlandırmış ama sonrasında bir cümle gelmiş. Ama gerçek br nokta bir bitiş bir son noktasıysa artık sonrasında birşey gelmiyor aynı yazılarımın son Noktası gibi.
Zamanda bana bunu mu demek istiyor acaba..
Tabi yaaa Nokta,
cümlenin sonuna ,
sözün sonuna ,
anlamın bitti yerin sonuna Nokta
artık elden birşey gelmiyorsa yine Nokta
diyecek sözün yoksa Nokta
gelemeyeceksen yine Nokta
ve  Hayatın Sonuna Nokta .

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.