Emre Çamalan'ın Kişisel Güncesi

Ben, sen sen olduğun için, benim!

Kiliseye gider oldum

Antwerpen de ilk eksikliğini hissettiğim şey gürültü oldu. Araçlardaki motor sesi olmasa şehirde ses çıkmazdı diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. İnsanlardaki sinir stress kötülüğe dair herşey mi alınmış bana mı öyle geldi diyede çok düşündüm. Bende böyle olmak istiyorum diyip soluğu kilisede aldım.
Keramet kilisedeymiş 🙂 tabikide dalga geçiyorum kerametin neyde olduğunu çözemesemde kiliseye gider oldum. Belçikada yapılar genelde 2,3 kat arasında değişiyor çok güzel evler mevcut hayallerimin birleştiği bir sürü ev gördüm, resimlerini çekmeyede korkmadım evet çektim. 🙂 Hayalimdeki ev
Bende istiyorum sadece bu evden değil hepsinden bende istiyorum, hem yapılışıda çok zor değil biraz sarmaşık biraz belçika toprağı birazda ev al sana sarmaşık ev 🙂 Ne güzel değil mi..

Diğer evimde güzel bunuda göstermezsem olmaz ..

Neyse bu evler beni kesmedi yoluma devam ettim kiliseyi görüyorum tepesi gözüküyor nasıl olsa varırım ben buraya diyerek yoluma devam ediyorum sonunda yakınlaştım artık derken işteo güzel görüntü sizede o heyecanı vermemek olmazdı zaten..

Burası kilisenin arkası aslında tam o sırada çanlarıda çalıyordu o sesi video olarak kaydedememem çok üzücü oldu. Kilisenin yapısı çok özeldi gerçekten keşke her karesini çekebilsem ama profesyönel makine olmadan olmuyor. Elimdeki makinenin hakkını verebilmek için elimden geleni yapsamda bir noktaya kadar çekebildim. Bundan sonraki resimleri gördügünüzde kalitenin farkına varıcaksınız zaten 🙂
Sizde nasıl duygu uyandırdı bilmem ama ben tekrar o ana döndüm sanki çok güzel bir yapı.


Daha birçok resim çektim ama hepsinide koyamadım tabi. Bu yapının kilise olmasından çok üzerindeki heykeller taşlardaki ahenk ve mimarisi beni etkiledi. Çok daha güzel olan birşey var Belçikada /Antwerpen hep böyle yapıtlarla dolu çek çek bitmez..
Başka bir yanın önünde çektiğim bir resimi göstermek istiyorum. Başka bir kiliseden görüntü.
Kilisede Emre Çamalan

, , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.